Ваш заказ оформлен!

Спасибо за заказ! Наш менеджер свяжется с Вами!

Продолжить просмотр сайта

KUNGI.NET - Аксессуары для пикапов KUNGI.NET Suomeksi
8-800-555-27-15
звонок по России бесплатный
Кунги Крышки кузова Вкладыши в кузов Тенты Аксессуары Запчасти
 » Suomi

Suomi

Jos teet pakettiautojen tuningia tai haluat ostaa lisäosia, tämä tiedote on sinulle!

Osoitteemme Pietarissa: ul. Salova, 53-1
Puh.: +7 (812) 937-86-15. 
E-mail: 9378615@kungi.net 

Tarjoamme lisätarvikkeita Ford, Mazda, Mitsubishi, Nissan, SsangYoung, Volkswagen, Chevrolet ja Dodge RAM pakettiautoihin. Kramco ja Alpha yhtiöiden GMC -pakettiautojen osat. Meiltä saat myös pakettiauton koriin sopivia Kramcon kansia tai telttakatoksia, ja jos tarvitset enemmän tilaa koriosassa, niin voit ostaa Alpha yhtiön yhtenäisen suljetun korin. Alphan yhtenäinen suljettu kori on valmistettu lasimuovista, joka on kestävämpi kuin ABS ja kestää useita vuosia.

KRAMCO SUOMEKSI 

Pakettiautoille sopiva kolmiosainen kova kansi. Kramco yhtiön tuotanto (kova kääntökansi).

KRAMCO SUOMEKSI

Pakettiautoille sopiva pehmeä telttakatos. Kramco yhtiön tuotanto (pehmeä kääntökansi).

KRAMCO SUOMEKSI

Pakettiautoille sopiva muovinen kansi. Kramco yhtiön tuotanto (kova kansi valulasimuovista).

KRAMCO SUOMEKSI

Pakettiauton malliin GSE sopiva yhtenäinen suljettu kori, Alpha yhtiön tuotanto pakettiautoja varten (sopii vain Euroopan ja Japanin pakettiautojen malleille).

KRAMCO SUOMEKSI

Pakettiauton malliin CML sopiva yhtenäinen suljettu kori, Alpha yhtiön tuotanto pakettiautoja varten (sopii vain Euroopan ja Japanin pakettiautojen malleille).

KRAMCO SUOMEKSI

Pakettiauton malliin CME sopiva yhtenäinen suljettu kori. Alpha yhtiön tuotanto pakettiautoja varten (sopii vain Euroopan ja Japanin pakettiautojen malleille).

KRAMCO SUOMEKSI

Pakettiauton malliin GTX sopiva yhtenäinen suljettu kori. Alpha yhtiön tuotanto pakettiautoja varten (sopii vain Euroopan ja Japanin pakettiautojen malleille).

Voit tiedustella sähköpostitse tavaroiden saantia, varata sen ja sopia toimitusajankohdasta. Voit ostaa yhtenäisen suljetun korin, telttakatoksen tai kannen. Maksun voi suorittaa joko euroilla tai ruplilla. Otamme vastaan seuraavat luottokortit: VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electron, Maestro, Union Pay ja JCB International.

TUOTTEET OVAT TAX FREE VÄHENNYSKELPOISIA 18 %.

OLETKO AUTOKAUPPIAS!!

Etsimme yhteistyökumppaneita Suomesta edustamillemme tuotteille. Englannin kielen osaaminen välttämätön, myös venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Аксессуары для пикапов Ford Аксессуары для пикапов Nissan Аксессуары для пикапов Mazda  Аксессуары для пикапов Mitsubishi Аксессуары для пикапов Toyota Аксессуары для пикапов Ssang Yong Аксессуары для пикапов Volkswagen Аксессуары для Американских пикапов Аксессуары для УАЗ Аксессуары для Fiat Аксессуары для Isuzu Аксессуары для GMCАксессуары для chevroletАксессуары для mercedes-benz